楼主: 狐妖藏马

突然想知道,玩这游戏的女玩家有多少??留个名吧,谢谢!

回复 118# SolSpirit

...咁噶翻译真系少有啵...:tsj26]
留名!要火
對丫 好很多了
KaySiu 发表于 2011-3-15 16:34

下次再去香港body shop买D野翻来俾阿妈用~~大陆冇body shop,FT。。。。。
回复 97# dannylaulxw

对的,所以我一直潜伏着
回复 122# cai221

话明系N年前啦~~果阵系可以有噶
下次再去香港body shop买D野翻来俾阿妈用~~大陆冇body shop,FT。。。。。
SolSpirit 发表于 2011-3-15 16:36

body shop得個香字.....
回复 115# donquixote11

估计你去的少 苏荷 上上就不说了 大家都知道  还有97  摩根  77  对面 V12  TOPone  妖后 都是蛮high的场子
稀有动物啊
头像被屏蔽
杭州的飘过
头像被屏蔽
回复 113# donquixote11

北京广州武汉杭州都不行 看来你只能去东北 西部了
body shop得個香字.....
KaySiu 发表于 2011-3-15 16:37

。。。哎,大陆人,你想我点有品味啊。。。

仲有就系香港迪士尼。。。果阵我仲细,同我家姐去,唔过瘾啊,海洋公园仲好D
头像被屏蔽
原来论坛有咁多人讲广东话
回复 130# donquixote11

。。。杭州就是湖滨路,南山路,北山路,西山路要比较好。。。
小妹子,求你朋友QQ号呀~
。。。哎,大陆人,你想我点有品味啊。。。

仲有就系香港迪士尼。。。果阵我仲细,同我家姐 ...
SolSpirit 发表于 2011-3-15 16:40

實用的推薦origins

沒錯 海洋公園好玩d
回复 134# SolSpirit

书生真系——为女死,为女亡,为女求得一同房(唱K都得咖,5一定系乜乜乜乜)
黄子华开讲都有话:女人就系吃饱、乜乜乜乜、训。:tsj4]
杭州的飘过
wu_uw 发表于 2011-3-15 16:39

杭州哪个区的??别拱墅的就好了。。。。