楼主: 狐妖藏马

突然想知道,玩这游戏的女玩家有多少??留个名吧,谢谢!

:ljh054)一不小心还翻页了
回复  KaySiu

两个问题:首先系女仔会唔会熬夜睇波啊(要知道熬夜系女人嘅天敌啊),其次就系宜家 ...
mingliangzhou 发表于 2011-3-15 21:07

1. 護膚做好就沒問題了

2.有線電視我最鍾意聽肥彭講波~~因為好搞笑 hahaha...仲有一個叫李榮基...不過唔記得左佢邊個台lu
回复 340# kenny537

我跟北京那妹子说的 求QQ求交往:ljh036)
回复 343# KaySiu

借问声 香港系咪有个台由何辉 丁伟杰距地讲波嘎?
回复 344# lee19880721

:ljh053) 。。。。。= = 几时又出来个北京的。= =
上次在东软实训的时候,给我上课的一个老师看到她笔记本里面有FM2010,就是不知道她上不上这个论坛!!
回复  KaySiu

甘岩,今晚捱夜撑曼联啦~ 哈哈 不过你自己玩MU玩成点?
Solomonpei 发表于 2011-3-15 21:43

今晚我會同朋友出街睇丫~~

都玩得唔錯我諗??我買左neuer同埋hamsik...都夠用了
回复  KaySiu

借问声 香港系咪有个台由何辉 丁伟杰距地讲波嘎?
kenny537 发表于 2011-3-15 21:47

我睇now同埋有線...丁偉杰好似聽過...何輝就未..

我都唔太記得佢地d名..haha
回复 346# kenny537

308楼 嗯 求电话 求QQ 求交往:ljh048)
怎麼就是換不了頭像
KaySiu 发表于 2011-3-15 16:51

给个MSN吧。。。。。。。。。。

回复 349# KaySiu

= =!NOW同有线系广州上网先睇到。。。  
        听过但唔记得ar??。。
回复 350# lee19880721

= = 交往去吧 兄弟。!
回复 349# KaySiu

睇开广体~何辉讲波都可以做到几熟口面
《越大镬越快乐》——系拉法则+好吖定律
系咁噶啦;好出奇吖~
:tsj8]
神啊,这是今天发的帖吗?
回复 355# paisley

就下午3点多那会发的贴 哈哈 LZ太V5了
香港人貌似不用QQ。。。
dannylaulxw 发表于 2011-3-15 16:44

多數用msn,不用QQ,不用微博,多數用facebook,而且facebook中國不能用......
我睇now同埋有線...丁偉杰好似聽過...何輝就未..

我都唔太記得佢地d名..haha
KaySiu 发表于 2011-3-15 21:49

唔系講波,系有個節目叫當何輝遇上丁偉傑,不過中國想睇的話就要靠人地錄咗落來上傳出來,就算系咁都有機會過唔到檢,結果冇得睇,好似Big4大四喜咁就系冇得睇了
唔系講波,系有個節目叫當何輝遇上丁偉傑,不過中國想睇的話就要靠人地錄咗落來上傳出來,就算系咁都 ...
jundy124 发表于 2011-3-15 22:10

丁偉杰唔係講波架咩?
各种球迷各种来。。。
回复 360# sharry83

求QQ美女:ljh034)